HTML

Anti Vatera - a lehúzásokról

Anti Vatera blog. A lehúzásokról. Károsultakról. A Vatera.hu Kft. sajátos üzletpolitikájáról. Nyílvános panaszkönyv az interneten, elvégre kijár. Beküldhetitek panaszaitokat, történeteiteket a következő emailcímre: antivatera@gmail.com. Ezek közül válogatunk! Kulcsszavak: vatera, panasz, panaszos, panaszkönyv, behajtó, behajtás, feljelentés, fogyasztóvédelem, jogok Felelősséget az oldalon megjelent írásokért semmilyen vonatkozásban nem vállalunk.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Forr a levegő a vatera körül

2009.09.11. 11:39 antivatera

Az elmúlt időszakban többen felszólítást kaptak a Vaterától, hogy rendezzék tartozásukat a cég felé. A gond ezzel csupán annyi, hogy rengetegen jogtalannak érzik a tartozást és a mellékelt csekket sem fizették be, így kizárásra kerültek.
Sokan állítják, hogy évek óta nem használták az online aukcióházat és akkor is 0 forintos egyenleggel hagyták abba a kereskedést, most mégis megpróbáltak rajtuk a néhány ezer forintos tartozást bevasalni. Mások azt állítják, hogy sose sikerült eladniuk semmit a Vaterán és mégis pénzt követelnek rajtuk.
Azt, hogy kinek van igaza nehéz lenne megállapítani ennyiből, ám tény, hogy forr a levegő a Vatera körül. A tömegesen kiküldött felszólítások különféle találgatásokat szülnek a felhasználók körében, így egyesek anyagi nehézségeket látnak a háttérben.
Forumozó felhasználók már a Vatera végét is vizionálják, de ez elég megalapozatlan találgatásnak tűnik.
A tavalyi év internetes kereskedője egyébként nemrég váltott át az elektronikus számlázásra, így valószínűleg csupán annyi történt, hogy a korábbi tartozásokat most megpróbálja egyszerre behajtani a cég. Ez mindenképpen logikus lépésnek tűnik, hisz így az új rendszer tiszta lappal indulhat.
Bár a mostani lépésével a Vatera valószínűleg igen sok felhasználóját fogja elveszíteni, ám ők minden bizonnyal a már nem aktív Vaterázók köréből kerülnek ki. A felhasználószám csökkenése ennek tükrében csupán statisztika adat lesz, a forgalomra nem gyakorol számottevő hatást.
 
A vatera nemrég publikált hangzatos statisztikai adatai ellenére (másodpercenkénti 200 forintos forgalom, 150.000 felhasználó) kicsit csöndes a hazai aukciós piac. Sem a Vatera, sem a Teszvesz nem produkál átütő növekedést és az Ebay hazai megjelenése sincs terítéken.
A mostani kisebb felpezsdülés sem éppen az, ami fellendítheti az aukciós piacot.

 

Forrás

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://antivatera.blog.hu/api/trackback/id/tr301374864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

farmer00 2012.02.26. 21:34:53

Sziasztok.Engem azért tiltottak ki a vateráról,mert a keresztapám telefonkártyáját ideadta,hogy használjam mert neki másik szolgáltatónál lett jobb ajánlat.Ezt a számot beírtam a személyes elérhetőségekhez,és erre azt mondták,hogy ezzel a számmal már kitiltottak egy illetőt a vateráról,és így biztosan összejátszom vele.De a kitiltás nem a negatívoktól,vagy az árú nem átvétele miatt volt,hanem egy 100 forintos reszelő miatt.De ezeknek a barmoknak nem kevés pénzt fizetett be kereszt.őt kitiltották,olyanok meg akik szarháziak,csalnak,csak szórakoznak,azok meg fönt vannak még mindig.Ha valakit kitiltanak,akkor is regisztrálhat pl a testvére,vagy bárki nevén és mehetnek a .... ba.Ezek nem tudom hogy mit képzelnek magukról?

tibcsi66 2012.04.03. 18:47:48

1 Átvert Vatera felhasználó 200.000 forint vásárlással a háta mögött.Ez a Trágya reggel lezárta az accountomat 72 órára,és törölt 1 termékemet ami 9100 Forintos liciten állt már!!!
Olyan összegű számlákat állít ki,amihez legalább
120.000 Forintos eladásnak kéne lenni.Az eladásom Kb.40.000 Forint!!!
Írtam hogy tegyék vissza a termékemet,ők nem,mert 3 felszólítás miatt kizártak.hát 1 felszólítás jött.Be fizettem az elmaradt számlámat,hogy akkor beléphetek,hát nem!!Utána jött 1 levél hogy 72 órára kizártak.fent lévő termékeim értéke közel 40.000 forint.hát ezek TOLVAJOK!!!!
Feljelentem őket mint a pinty.

Utolsó Tolvaj Bagázs!!!Utálom ezt a trágya oldalt.

tibcsi66 2012.04.03. 18:50:11

@farmer00: Szia,Engem 1 Tetü miatt zártak ki aki fikázta a termékemet.4x offolt,cinkelt elszakadt a cérna,csúnyát írtam.
nem Mi vagyunk az elsők és az utolsók!!!
Be kéne Perelni ezt a szar Vaterát.Fogjunk össze indítsunk pert.
süti beállítások módosítása